Happy Teacher Day



Asalammualaikum   ♥

Hai semual..dah bersarang dah blog ni..da hampir nak jadi debu da..mlm ni tak tau kenape ade mood nak edit blog..simple kan??haha klu edit lawa2 tpi tade org jenguk tak gune jugak kan..Semalam 16 Mei hari yg best untuk cikgu2 sebab ramai murid yg kasi hadiah..hihi..smlm dapat pon tangkap gambar skola..nak tgk?







Besar kan??tapi tak ramai pelajar sebab skola baru dan budak form 1 tahun 2012 ni menjadi harapan untuk SMKSIm..tu jelah kot..bye2



Selamat Hari Guru

5 Comment:

Nurul Hayati said...

makin comel laa blog akak.. jeles nih..

Ida Idots said...

untung la skola bru x ramai org...skolah lama ramai org makin menjadi-jadi adelah :(

nour said...

teringat zaman skolah. rinduuu nak nyanyi negaraku kat perhimpunan. hehhe

Nour Razak said...

teringat zaman skolah. rinduuu nak nyanyi negaraku kat perhimpunan. hehhe

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html