Thanks All

Assalammualaikum   






Tengah buat ape tu?malam ni Aimi nak story sikit,sikit je.ta lebih.haha..smlm Aimi ade tanye seorang blogger ni..dye ade tulis kat kotak shoumix dye tu khas untuk tanya tuto je..bile Aimi tanye dye cakap entah,so Aimi bengan tak tau nak buat ape,just diam je..esokkan harinye dye inbox Aimi kat fb 'sori sye ta suke buat tuto ni,just search kat google je ok ^^'hurm..dah tu kalu tak suke buat tuto knp pegi type dekt shoutmix??delete je lah..tapaya nak tengking2 orang kalu tu salah sendiri,saye tau lah awak tu FeMES??  klu da pandai ape salahnye kalu tunjuk ajar dekat bloggie yg baru ni??hmm btw saye da lupekan..




Saye harap ape yang terjadi ni hanya satu gurauan

2 Comment:

Nurul Asyiqin said...

humm..betol tue!

Shaidatul Aireen said...

mungkin dia mmg dah berhenti buat tuto kot . then dekat shoutmix tu dia lupa nak edit ayat dia . tapi , ayat macam mintak kaki .